Seydişehirli Polis Memuru Ereğli'de Aracında Ölü Bulundu
Konya'nın Ereğli ilçesinde park halindeki bir otomobilde hareketsiz halde bulunan kişinin, Ereğli Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru İ.T. olduğu belirlendi. Acı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olay, Ereğli ilçesi Toros Mahallesi Kepez mevkisinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, bölgedeki vatandaşlar park halindeki bir aracın içerisinde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, araç içerisindeki şahsın Ereğli'de görev yapan polis memuru İ.T. olduğu ve hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olay Yerinde Geniş Güvenlik Önlemi
Meslektaşının acı haberini alarak olay yerine gelen çok sayıda polis ve Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak detaylı çalışma gerçekleştirdi. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Polis memuru İ.T.’nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.
