11 Temmuz 2026, Cumartesi 💵 💶 🥇
SON DAKİKA
GÜNDEM

Konya’da bir grup lokanta ve kafe sahibinden 'açılalım' talebi

Sağlık Bakanlığı risk haritasında çok riskli iller arasında yer alan Konya’da paket servis ya da 'gel al' hizmeti veren bazı restoran ve kafe sahipleri, açılma konusunda tedbirlerin esnetilmesini istedi.

26.03.2021 18:21 8890 okunma 0 yorum
Yazı boyutu
Konya’da bir grup lokanta ve kafe sahibinden 'açılalım' talebi

 

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan vaka oranı haritasına göre, kırmızı kategorideki 'çok yüksek riskli' iller arasında yer alan Konya'da, restoran ve kafelerde paket servis ya da 'gel al' hizmetine devam ediliyor.

PARKTA BİR ARAYA GELİP AÇIKLAMA YAPTILAR

Kentteki bazı restoran, lokanta ve kafe sahipleri, Meram ilçesindeki bir parkta kameralar karşısına geçip, tedbirler kapsamında iş yerlerini açmak istediklerini söyledi. 

“İŞİMİZİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Grup adına konuşan Mehmet Emin Altınses, "İşimizi yapmak istiyoruz. İşletmelerimizin tüm sağlık tedbirleri ve kısıtlamalar dikkate alınarak yeniden açılmasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.