Konya’da Aynı Güzergahta İki Kaza: 6 Yaralı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir-Antalya kara yolunda kısa süre arayla meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay ye…
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir-Antalya kara yolunda kısa süre arayla meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Virajı Alamayan Otomobil Kayalıklara Çarptı
Günün ilk kazası, Beyşehir-Antalya kara yolunun 18. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.Ş. yönetimindeki otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak kontrolden çıktı. Yoldan savrulan araç, yol kenarındaki kayalıklara çarparak devrildi.
Kazada yaralanan sürücü T.Ş., olay yerine gelen sağlık ekiplerince Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İkinci Otomobil Akaryakıt İstasyonundan Çıkan Araca Mamur Ederek Takla Attı
Aynı güzergahta yaşanan ikinci kazada ise 06 FJ 3911 plakalı otomobil araziye devrildi. İddiaya göre, Beyşehir yönüne seyir halinde olan otomobilin sürücüsü, bir akaryakıt istasyonundan kara yoluna aniden çıkan bir başka araca çarpmamak için ani manevra yaptı.
Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, istasyonun karşısındaki araziye takla atarak devrildi. Bu kazada araçta bulunan M.T., H.T., U.K., M.K. ve Ç.K. yaralandı.
Tedavileri Sürüyor
İkinci kazada yaralanan 5 kişi de olay yerine sevk edilen ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine sevk edildi. Böylece aynı güzergahta meydana gelen iki kazada toplam yaralı sayısı 6'ya yükseldi.
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının takip edildiği öğrenilirken, her iki kazayla ilgili de tahkikat başlatıldı.
