25 Temmuz 2026, Cumartesi 💵 💶 🥇
SON DAKİKA
EKONOMİ

Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi 6 Mayıs'ta hesaplara yatacak

Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi 6 Mayıs'ta hesaplara yatacak

10.04.2021 10:04 7172 okunma 0 yorum
Yazı boyutu
Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi 6 Mayıs'ta hesaplara yatacak

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihleri belli oldu. Toplam 13.1 milyon emekliye ödenecek 1000'er lira, 6 Mayıs'ta hesaplarda olacak.
Ramazan Bayramı'nın birinci günü bu yıl 13 Mayıs tarihine denk geliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu bayram ikramiyelerini bu tarihten bir hafta önce yani 6 Mayıs'ta hesaplara yatırmak için çalışmalara başladı.

İKRAMİYELER AYNI GÜN ÖDENECEK

Sabah'ta yer alan habere göre; SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin ikramiyelerinin aynı gün ödenmesi bekleniyor. Türkiye'de, 8.2 milyon işçi, 2.6 milyon Bağ-Kur ve 2.3 milyon memur emeklisi olmak üzere 13.1 milyon emekli bulunuyor. İdari izin kararıyla 3.5 gün olması beklenen bayram tatili başlamadan önce ikramiyeler hesaplara yatırılmış olacak.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.