Dolar 48,6749 yükseldi Euro 55,8552 yükseldi Gram Altın 6.874,23 düştü
Foto Video Künye 17° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Bakan Kurum TOKİ’nin Yeni Ödeme Kampanyasını Duyurdu: Borcunu Kapatana Yüzde 25 İndirim!ZENGİBAR KALESİ’NDE TARİHİ DEĞİŞTİREN BULGULAR: ANTİK ISAURA’NIN İZLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYORKONYA MERKEZLİ 24 İLDE DEV DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 65 ŞÜPHELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARIAvukat Hikmet Balcı'dan İlçe Başkanlığına Güçlü Adaylık Açıklaması: "Kimsenin Adamı Değil, Tüm Partililerin Başkanı Olacağım"Konya'da Ormanda Kaybolan Yaşlı Çift 2 Gün Sonra Sağ Olarak Bulundu“35 YILLIK MESLEKİ MİRAS, YENİ NESİL BİR HEKİMLE AYNI ÇATI ALTINDA”Cumhurbaşkanı Erdoğan Son Kez Aday Olacak: Başdanışmanı Uçum'dan Seçim İçin "Mart veya 16 Nisan 2028" AçıklamasıKonya'da Kaybolan Yaşlı Çift AFAD ve Ekiplerin Yoğun Çalışmasıyla Sağ Olarak Bulundu Bakan Kurum TOKİ’nin Yeni Ödeme Kampanyasını Duyurdu: Borcunu Kapatana Yüzde 25 İndirim!ZENGİBAR KALESİ’NDE TARİHİ DEĞİŞTİREN BULGULAR: ANTİK ISAURA’NIN İZLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYORKONYA MERKEZLİ 24 İLDE DEV DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 65 ŞÜPHELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARIAvukat Hikmet Balcı'dan İlçe Başkanlığına Güçlü Adaylık Açıklaması: "Kimsenin Adamı Değil, Tüm Partililerin Başkanı Olacağım"Konya'da Ormanda Kaybolan Yaşlı Çift 2 Gün Sonra Sağ Olarak Bulundu“35 YILLIK MESLEKİ MİRAS, YENİ NESİL BİR HEKİMLE AYNI ÇATI ALTINDA”Cumhurbaşkanı Erdoğan Son Kez Aday Olacak: Başdanışmanı Uçum'dan Seçim İçin "Mart veya 16 Nisan 2028" AçıklamasıKonya'da Kaybolan Yaşlı Çift AFAD ve Ekiplerin Yoğun Çalışmasıyla Sağ Olarak Bulundu
Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
SEYDİŞEHİR

BAŞKAN USTAOĞLU, MAKİNA, ELEKTRİK VE JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNİ AĞIRLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, meslek buluşmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren Makina, Elektrik ve Jeoloji Mühendisleri istişare toplantısında bir araya geldi.

23.07.2026 07:17 0 yorum
BAŞKAN USTAOĞLU, MAKİNA, ELEKTRİK VE JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNİ AĞIRLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, meslek buluşmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren Makina, Elektrik ve Jeoloji Mühendisleri istişare toplantısında bir araya geldi.

 

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Ustaoğlu, ilçeye yapılacak projelerde diğer meslek guruları gibi Makine, Elektrik ve Jeoloji Mühendislerinin önemli paydaşlar arasında yer aldığını belirterek, hayata geçirilecek proje ve çalışmalarda meslek guruplarının bilgi ve tecrübelerinden yararlanacaklarını ifade etti.

 

Seydişehir Belediyesi bünyesinde, Etüt ve Proje Müdürlüğünün kurulduğunu kaydeden Başkan Ustaoğlu; “kurulacağını açıklayan Ustaoğlu, " belediyemiz tarafından yürütülecek ilçemize ait planlama ve proje çalışmaları Etüt ve Proje Müdürlüğümüz tarafından yürütülecek olup, vatandaşlarımızın proje ve ruhsat işlemleri de İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce yürütülmeye devam edecek. Yeni müdürlüğümüz, şehrimizin geleceğine yön verecek projeleri hazırlayacak" dedi.

 

Şehrin geleceğini planlarken geleceğe yönelik projelerde meslek guruplarının da desteğine ihtiyaç duyulacağını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; Memleketimize dair fikri, önerisi ve söyleyecek sözü olan herkese söz söyleme fırsatı sunuyoruz. Sizler ‘Benim bu konuda bir fikrim var, şöyle yapılabilir, böyle olabilir’ dediğinizde, bu önerileri değerlendirerek sizleri sürecin aktif bir parçası haline getirmek istiyoruz. Katılımcı bir anlayışla mühendislerimizin görüşlerini almak, proje süreçlerinde onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak düşüncesindeyiz. Plan ve Proje Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalarda Seydişehirli mühendislerimizin de yer alarak serbest çalışan ya da belediyemizde görev yapan mühendislerimiz arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin, belediyenin sivil inisiyatif kullanan, katılımcı paydaşları olmasını istiyoruz ” ifadelerini kullandı.

 

Yerel yönetimlerin şehirlerin gelişimindeki rolüne de dikkat çeken Başkan Ustaoğlu, "Bir ilin ya da ilçenin gelişmesi, yerel yönetimlerin şehre kazandırdığı hizmetlerle doğru orantılıdır. Hedefimiz, herkesin faydalanabileceği planlı ve yaşanabilir yaşam alanları oluşturmaktır." diye konuştu.

 

Toplantıya katılan Makina, Elektrik ve Jeoloji Mühendisleri ise gerçekleştirilen toplantının çok manidar olduğunu şimdiye kadar böyle bir yönetim anlayışının yaşanmadığını kaydederek ilçenin geleceğine yönelik yürütülecek çalışmalarda belediyeye destek vermeye hazır olduklarını belirterek, kendilerine gösterilen ilgi, misafirperverlik ve nezaket dolayısıyla Başkan Hasan Ustaoğlu'na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.