Dolar 48,4336 yükseldi Euro 56,2864 yükseldi Gram Altın 6.842,83 düştü
Foto Video Künye 25° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
ASAYİŞ

ZEHİR TACİRİNİN UYUŞTURUCUYU GİZLEDİĞİ YER HAYRETE DÜŞÜRDÜ

ZEHİR TACİRİNİN UYUŞTURUCUYU GİZLEDİĞİ YER HAYRETE DÜŞÜRDÜ

23.03.2023 09:26 0 yorum
ZEHİR TACİRİNİN UYUŞTURUCUYU GİZLEDİĞİ YER HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarıyla mücadelesine devam ediyor. Polisin kıskacından bunalan zehir tacirleri uyuşturucuyu gizleyebilmek için yeni yöntemler denese de yakalanmaktan kurtulamıyor. Narkotik polisinin Konya’da gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda zehrin bulunduğu yer herkesi şaşkına çevirdi. 

Konya’da Narkotik ekipleri sokak satıcıları ve zehir tacirlerine yönelik yürüttüğü saha çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde Meram ilçesi Ayanbey Mahallesi’nde bir ikamete kargo ile uyuşturucu geleceği bilgisine ulaştı.

POLİS SUÇÜSTÜ YAPTI, UYUŞTURUCU TERLİĞİN İÇİNDEN ÇIKTI!

Polis ekipleri bilgi üzerine hızla ikametin bulunduğu adrese yöneldi. Polis ikamet adresine ulaşır ulaşmaz şüpheli bir kadın şahsın kuryeden kargoyu teslim aldığını tespit etti. Şüphelinin S.Ü. isimli şahıs olduğunu tespit eden ekiplerin dikkatini kargo içerisindeki terlikler çekti. Terliği açan polis, araya sıkıştırılmış ve yapıştırılarak gizlenmiş vaziyette 30 gram kokain ele geçirdi. 

İKAMETTE YAPILAN ARAMADA DA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Kargoyla gelen terlik içerisinde kokain çıkması üzerine aramayı genişleten polis ekipleri şüphelinin ikametinde de arama gerçekleştirdi. İkamette yapılan aramada bir miktar daha kokain ve sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Polis, suçüstü yakalanan S.Ü isimli şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli işlem başlattı.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.