Dolar 50,0724 yükseldi Euro 55,9609 yükseldi Gram Altın 6.556,39
Foto Video Künye -1° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN
EĞİTİM

Seydişehir İlçe Mili Eğitim Müdürü Kibar'dan engelli öğrenciye doğum günü sürprizi

Seydişehir İlçe Mili Eğitim Müdürü Kibar'dan engelli öğrenciye doğum günü sürprizi

25.02.2021 10:11 0 yorum
Seydişehir İlçe Mili Eğitim Müdürü Kibar'dan engelli öğrenciye doğum günü sürprizi

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, bedensel engelli, evde uzaktan eğitim gören öğrencinin evine giderek, doğum günü sürprizi yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Kibar, ilkokul 4 .sınıf öğrencisi olan bedensel engelli Muhammed Yalman'ın en büyük hayalinin doktor olmak olduğu söyledi.

 Seydişehir'in 30 kilometre uzaklığında bulunan Saraycık Mahallesinde ikamet eden bedensel engelli Muhammed Yalman, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmen ile derslerine çalışıyor.

Şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşayan Muhammed Yalman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve öğretmeni Muhammed Batı'ya teşekkür etti.

Muhammed Yalman, "Çok mutluyum. Beni doğum günümde unutmadılar. Öğretmenime ve müdürüme çok teşekkür ediyorum. Ben okumayı ve satranç oynamayı çok seviyorum. Okuyarak doktor olmak istiyorum." ifadelerini kullandı. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar da "Muhammed kendisi ile barışık, gayretli ve azimli bir öğrencimiz. Asla hedefinden vazgeçmiyor. Öğretmenine dersleri konusunda sürekli sorular soruyor. Son yıllarda engellilere yönelik ciddi bir duyarlılık ortaya çıktı. Engelli kardeşlerimizde artık bu toplumda biz de varız diyebiliyor. Ben Muhammed'e yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.​​​​​​​

 

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.