Dolar 50,0489 yükseldi Euro 56,2524 yükseldi Gram Altın 6.612,64 düştü
Foto Video Künye 8° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN
YAŞAM

Seydişehir'e özlenen yağmur ve kar geliyor mu ?

Konya'ya özlenen yağmur ve kar geliyor! İşte 10 günlük hava tahmini

11.01.2021 09:51 0 yorum
Seydişehir'e özlenen yağmur ve kar geliyor mu ?

Aylardır yeterli yağışın düşmediği Seydişehirde yaşanan kuraklık özellikle hububat üreticilerini endişeye sevk etti.

Gözü gökyüzünde kalan çiftçiye müjdeli haber meteorolojiden geldi. Tahminlere göre bu hafta sağanak yağmur ve kar yağışı etkisini gösterecek.

Çarşamba günü şehrin tüm bölgede sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor. Perşembeden itibaren de birçok ilçeye karla karışık yağmur ve kar yağışının düşmesi ön görülüyor. Bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının da mevsim normallerine düşeceği tahmin ediliyor. 

Seydişehirdeki 10 günlük hava tahmini şu şekilde:

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.