4 Temmuz 2026, Cumartesi 💵 💶 🥇
SON DAKİKA
ASAYİŞ

Seydişehir'de Ahır ve Samanlık tamamen yandı

Seydişehir Gevrekli Mahallesinde Ahır ve Samanlık tamamen yandı

19.09.2021 07:16 14904 okunma 0 yorum
Yazı boyutu
Seydişehir'de Ahır ve Samanlık tamamen  yandı

Konya’ nın Seydişehir ilçesi Gevrekli Mahallesinde  bulunan Yaylada  Ahır ve samanlık  tamamen yandı 

Olay Gece  saatlerinde Seydişehir Gevrekli Mahallesinde  meydana   geldi.

Gevrekli Mahallesi Yaylası Musluk Mevkisinde  Şerafettin Ekşiye   ait Ahır ve samanlıkta   Sahibinin hayvanları ile  Dağda  olduğu    bir zamanda  henüz bilinmeyen bir nedenle  yangın çıktı.

Yangını görenlerin   itfaiyeye haber vermesi üzerine 2 İtfaiye  aracı ve çok Sayıda  personel İle  Kısa sürede olay yerine intikal eden  Konya Büyükşehir  itfaiye ekipleri uzun süre müdahale ederek yangını söndürdüler.

Yangında Ahır ve Samanlık  kullanılamaz hale gelirken hayvanların  dışarıda  olması ile  hiç  bir hayvana  zarar  gelmedi .

Tamamen  yanan  Ahır  ve samanlık kullanılmaz hale gelirken, yetkililerce yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.