Dolar 48,4336 yükseldi Euro 56,2864 yükseldi Gram Altın 6.842,83 düştü
Foto Video Künye 25° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
GÜNDEM

MHP Seydişehir İlçe Başkanı Kadir Kocabaş’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydişehir İlçe Başkanı Kadir Kocabaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik…

22.04.2025 16:32 0 yorum
MHP Seydişehir İlçe Başkanı Kadir Kocabaş’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydişehir İlçe Başkanı Kadir Kocabaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kocabaş, mesajında 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet iradesinin tüm dünyaya ilan edildiği bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

"23 Nisan, Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği, millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün tanınmadığı bir dönemin adıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin azim ve kararlılığıyla şekillenmiş, bağımsızlık yolunda verilen destansı mücadelenin meşru zemini olmuştur. Aynı zamanda bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmesi, Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve güvenin en güzel göstergesidir."

Kocabaş, çocukların milletin geleceği olduğuna dikkat çekerek, milli ve manevi değerlerle donatılmış, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetiştirilmelerinin önemine değindi:

"Çocuklarımız, yarının yöneticileri, bilim insanları, öğretmenleri, askerleri ve liderleri olacaktır. Onları sadece sevgiyle değil, bilinçle ve kararlılıkla yetiştirmek bizlerin en büyük sorumluluğudur. MHP olarak bizler de bu sorumluluğun bilincindeyiz ve her zaman çocuklarımızın, gençlerimizin yanındayız."

Mesajının sonunda tüm çocukların bayramını kutlayan Kocabaş şu ifadelerle sözlerini tamamladı:

"Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum." Dedi.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.