30 Haziran 2026, Salı 💵 💶 🥇
SON DAKİKA
SİYASET

MHP Konya Eski İl Başkanı Ali Patlak hayatını kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) eski Konya İl Başkanlarından Avukat Ali Patlak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Patlak’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

23.06.2025 14:13 879 okunma 0 yorum
Yazı boyutu
MHP Konya Eski İl Başkanı Ali Patlak hayatını kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi Konya camiasının tanınan ismi, eski il başkanlarından Ali Patlak, NEÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süredir devam eden tedavisine rağmen yaşamını yitirdi. Patlak’ın vefatı, Konya’da siyasi çevrelerde ve MHP teşkilatında büyük üzüntüye neden oldu.

CENAZESİ BUGÜN HOCACİHAN MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

Avukat kimliğiyle de bilinen Patlak’ın cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Hocacihan Mezarlığı’nda defnedilecek. Cenaze törenine siyasi isimlerin, dostlarının, yakınlarının ve çok sayıda seveninin katılması bekleniyor.

KONYA SİYASET CAMİASI YASTA

MHP’nin geçmiş dönem Konya İl Başkanlığı görevini yürüten ve özellikle dava adamlığıyla tanınan Ali Patlak’ın vefatıyla ilgili olarak sosyal medya ve çeşitli platformlarda taziye mesajları paylaşıldı.

Milliyetçi camiadan ve Konya’daki pek çok siyasi isimden taziye mesajları geldi. Patlak'ın hizmetleri, kişiliği ve dava adamlığına dikkat çeken mesajlarda, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilekleri iletildi.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.