Dolar 50,0260 yükseldi Euro 56,2588 yükseldi Gram Altın 6.634,86 düştü
Foto Video Künye 11° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN

Meteorolojiden Konya Bölgesi çiftçilerine kötü haber:

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de zirai faaliyetlerde bulunan çiftçileri endişelendiren bir durum var.

23.03.2024 02:28 0 yorum
Meteorolojiden Konya  Bölgesi çiftçilerine kötü haber:

Türkiye'nin önemli tarım bölgelerinden olan Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de zirai faaliyetlerde bulunan çiftçileri endişelendiren bir durum ortaya çıktı. Meteoroloji yetkilileri, halen mevsim normalleri altında seyreden sıcaklıkların etkisiyle bu bölgelerde zirai don beklediklerini açıkladı.

Özellikle hafta sonu ve pazartesi günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenen don olayları, hafif, orta kuvvette olacak ve yüksek kesimlerde ise kuvvetli olabilecek. Bu durumun tarımsal üretim üzerinde olumsuz etkileri olabileceği belirtilirken, Meteoroloji yetkilileri başta çiftçiler olmak üzere ilgililerin dikkatli olması ve gerekli tedbirleri alması gerektiğini vurguladı.

Ziraat mühendisleri ve tarım uzmanları da çiftçilere, meyve ağaçlarını ve sebzeleri korumak için gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Özellikle sera ve serinletme sistemlerinin etkin bir şekilde kullanılması, don olaylarının zararlarını minimize etme konusunda önemli bir rol oynayabilir.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.