Dolar 50,0724 yükseldi Euro 55,9609 yükseldi Gram Altın 6.556,39
Foto Video Künye 6° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN
ASAYİŞ

Konya-Seydişehir Karayolunda Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale

Konya'nın Meram ilçesi İnlice Mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, alevleri kontrol altına alma çalışmalarına havadan helikopterle de destek veriliyor.

13.09.2026 15:25 0 yorum
Konya-Seydişehir Karayolunda Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale

Yangın, Konya-Seydişehir karayolu güzergahında bulunan İnlice Mahallesi ile Yatağan Mahallesi sınırındaki Karatepe-Dişkayalar mevkiindeki ormanlık alanda başladı.

Ekipler Seferber Oldu

  • İhbar Üzerine Hareket Edildi: Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda yangın söndürme, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

  • Havadan Müdahale: Karadan yürütülen söndürme çalışmalarına bir yangın söndürme helikopteri de havadan destek veriyor.

  • Ulaşımda Yoğunluk: Yangın nedeniyle Konya-Seydişehir karayolu ve bölgeye bağlanan güzergahlarda yoğun bir itfaiye ve aracı trafiği yaşanıyor. Ekipler, alevlerin yayılmasını önlemek için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Çıkış Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni ve ne kadarlık bir orman alanının etkilendiği henüz resmi olarak açıklanmazken, ekiplerin bölgedeki söndürme ve soğutma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bu düzenleme işinizi gördü mü, yoksa habere eklemek istediğiniz başka bir detay veya ton değişikliği var mı?

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.