Dolar 50,0724 yükseldi Euro 55,9609 yükseldi Gram Altın 6.544,26 yükseldi
Foto Video Künye 5° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN
ASAYİŞ

Konya Dahil 6 İlde Tefecilik Operasyonu: 21 Gözaltı

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Konya’nın da bulunduğu 6 ilde tefecilik ve organize suç örgütüne yöneli…

14.10.2026 18:30 0 yorum
Konya  Dahil 6 İlde Tefecilik Operasyonu: 21 Gözaltı


Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Konya’nın da bulunduğu 6 ilde tefecilik ve organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Vatandaşları tehdit ederek zorla çek ve senet imzalattıkları, ayrıca ev ve iş yerlerine silahlı saldırılar gerçekleştirdikleri öne sürülen 21 şüpheli gözaltına alındı.

39 Adrese Eş Zamanlı Baskın

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “Tefecilik” suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda şüphelilerin adresleri tespit edildi.

Bu doğrultuda 13 Ekim tarihinde;

  • Yalova

  • İstanbul

  • Ankara

  • Eskişehir

  • Şanlıurfa

  • Konya

olmak üzere toplam 6 ilde belirlenen 39 adrese eş zamanlı baskın yapılarak 21 kişi yakalandı.

Silah, Çek ve Senetler Ele Geçirildi

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda delil niteliği taşıyan çok sayıda materyal ele geçirildi. Aramalarda;

  • 2 adet tabanca,

  • 100 adet 9 milimetre çapında fişek,

  • Çok sayıda dijital materyal,

  • Çek, senet, tapu ve çeşitli evrak

bulundu. Ele geçirilen materyaller inceleme altına alındı.

Soruşturma Sürüyor

Gözaltına alınan 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki soruşturma çok yönlü olarak sürdürülürken, operasyonun Konya ayağındaki detaylara ilişkin çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Haberi bu şekilde daha derli toplu, başlık hiyerarşisi net ve okunabilir bir formata getirdim. Eklemek veya değiştirmek istediğiniz başka bir detay var mı?

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.