Dolar 50,0724 yükseldi Euro 55,9609 yükseldi Gram Altın 6.556,39
Foto Video Künye 5° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN

Konya'da trafiği birbirine katıp polise saldıran sürücü ve muhtar tutuklandı

Konya'da otomobille ters yöne giren sürücü ve yanındaki muhtar arkadaşı kazaya karıştı. Alkol ve uyuşturucu etkisinde olan iki şüpheli önce trafiği birbirine kattı ardından polise saldırdı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen sürücü ve muhtar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

27.08.2022 11:55 0 yorum
Konya'da trafiği birbirine katıp polise saldıran sürücü ve muhtar tutuklandı

Olay, akşam saatlerinde Şems-i Tebrizi Mahallesi, Hatuniye Sokak meydana geldi. Anadolu Ajansı’ndaki habere göre; Aşırı hızla seyreden Bektaş Narinnalik idaresindeki 42 AJN 48 plakalı otomobil, motorize ekibin "dur" ihtarına uymayarak ters yöne girdi.

Girilmez levhası bulunan sokakta ilerlemeye devam eden Bektaş Narinnalik burada bir kadın sürücünün kullandığı araca çarptı. Şüpheli araçta yolcu olarak bulunan Mahalle Muhtarı Murat Kip de kaza sonrası otomobilden inerek kadın şoförle tartışmaya başladı. Kaza yerine gelen ekipler Murat Kip ve Bektaş Narinnalik'i sakinleştirdikten sonra alkolmetre ile kontrol yapmak istedi.

14 BİN 091 LİRA CEZA

Bunu kabul etmeyen şüpheliler, polis ekibine mukavemette bulundu. Her iki şahıs da etkisiz hale getirildikten sonra yapılan incelemelerde Bektaş Narinnalik'in 1.89, Murat Kip'in 1.78 promil alkollü oldukları ve uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Sürücü Bektaş Narinnalik'e trafik yönünden 14 bin 091 lira idari para cezası uygulandı.

TUTUKLANDILAR

Şüpheliler, "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, tehdit, hakaret, mala zarar verme ve görevli memura mukavemet" gibi suçlardan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.