29 Haziran 2026, Pazartesi 💵 💶 🥇
SON DAKİKA
ASAYİŞ

Konya'da Doğa Koruma Çalışmaları Aralıksız Sürüyor: 34 Bin TL'lik Ceza

 DKMP Konya Şube Müdürlüğü ekipleri, 22-23 Kasım tarihlerinde yaptıkları denetimlerde, 4 şahıs hakkında idari işlem uyguladı.

26.11.2025 15:17 2743 okunma 0 yorum
Yazı boyutu
Konya'da Doğa Koruma Çalışmaları Aralıksız Sürüyor: 34 Bin TL'lik Ceza

Konya - Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Konya Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki koruma ve kontrol faaliyetlerini kararlılıkla sürdürüyor.

Bu kapsamda, 22 ve 23 Kasım tarihlerinde sahada gerçekleştirilen düzenli denetim ve koruma çalışmalarında, doğa ve yaban hayatına yönelik suç işlediği tespit edilen 4 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Yapılan idari değerlendirmeler sonucunda söz konusu şahıslara toplamda 34.413 TL idari para cezası kesildi.

DKMP yetkilileri, doğal kaynakların, yaban hayatının ve biyolojik çeşitliliğin korunması için denetim ve koruma faaliyetlerinin aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.