Dolar 50,0260 yükseldi Euro 56,2588 yükseldi Gram Altın 6.634,86 yükseldi
Foto Video Künye 11° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN
GÜNDEM

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda hibrit çim çalışması başladı

- Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: - "Yıpranan çimleri yine inisiyatif ve sorumluluk alarak Büyükşehir Belediyesi olarak değiştiriyoruz. Amacımız Konyaspor'un en güzel statta ve sahada maçlarını oynayabilmesi"

19.08.2022 07:44 0 yorum
Konya Büyükşehir Stadyumu'nda hibrit çim çalışması başladı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda ileri teknoloji hibrit çim çalışmalarının başladığını duyurdu.

Belediyenin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Uğur İbrahim Altay ile Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen stadyumda başlayan çalışmaları inceledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altay, Konyaspor'un şehrin en önemli markası olduğunu, bunu daha ileriye taşımak için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış seremonisi nedeniyle her türlü tedbiri almalarına rağmen mevsimin de etkisiyle zeminde deformasyon oluştuğuna dikkati çeken Altay, şunları kaydetti:

"Bugün itibarıyla çimlerin hibrit çimle değiştirilmesiyle ilgili süreci başlatmış oluyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak Konyaspor'umuzun tekrar evinde seyircisiyle buluşmasını arzu ediyoruz. Dünyada kullanılan en ileri teknoloji olan hibrit çimi statla kavuşturmuş olacağız. 2019'da çimleri değiştirmiştik. Yıpranan çimleri yine inisiyatif ve sorumluluk alarak Büyükşehir Belediyesi olarak değiştiriyoruz. Amacımız Konyaspor'un en güzel statta ve sahada maçlarını oynayabilmesi."

Konyaspor taraftarına bu süreçte gösterdiği destekten dolayı teşekkür eden Altay, "Hep birlikte bu sorunları aşacağız. Kulübümüz, oyuncularımız, teknik ekibimiz, taraftarımız bunu yenecek güçtedir. Konyaspor yine çok başarılı günlere kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Özgökçen de yürütülen çalışmalardan dolayı Altay'a teşekkür etti.

 

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.