Dolar 48,4336 yükseldi Euro 56,2864 yükseldi Gram Altın 6.842,83 düştü
Foto Video Künye 25° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
YAŞAM

Karla kaplı Toroslar çiğdemlerle bir başka güzel VİDEO HABER

Konya'nın Seydişehir ilçesindeki Yaylalarda nisan ayında açan çiğdemlerle daha güzel bir görünüme kavuştu.

18.04.2022 09:02 0 yorum
Karla kaplı Toroslar çiğdemlerle bir başka güzel VİDEO HABER

Kış aylarında yağan metrelerce kardan sonra evlerin adeta beyaz örtü altında kaldığı Toroslar'da, karların erimesi ile ayrı bir güzellik yaşanıyor.

Her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip yaylalarda, eriyen kar suları ile beslenen arazilerde açan çiğdemler görsel şölen oluşturuyor.

Seydişehir'e 30 kilometre uzaklıktaki Karakışla Yaylası'nda ilkbaharın gelmesi ile çağlayan suların yanı sıra açan çiğdemler görenleri büyülüyor.

Bu güzellikleri ölümsüzleştirmek isteyen fotoğraf meraklıları, zorlu yolculuğun ardından ulaştıkları bölgede kar ve çiğdemleri fotoğraf karelerine yansıtıyor.

Seydişehir'den Karakışla Yaylası'na fotoğraf çekmek için gelen Mustafa Ünal yaptığı açıklamada, doğa tutkunu olduğunu belirtti.

Ünal, "Boş vakitlerimi sürekli Toroslarda geçiririm. Burası Karakışla Yaylası. Nisan ayında baharın müjdecisi çiğdemleri çekmeye geliyoruz. Bugün de nasip oldu, Su altında kalan çiğdemleri fotoğrafladık. Burası bir doğa harikası. Coğrafyası ve konumu ile çok güzel bir yer. Herkesin görmesini isterim." diye konuştu.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.