Dolar 48,4336 yükseldi Euro 56,2864 yükseldi Gram Altın 6.842,83 düştü
Foto Video Künye 25° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
DÜNYA

İnterpolün kırmızı bültenle aradığı Sırp 'Skaljari' çetesinin lideri Jovica Vukotiç İstanbul’da öldürüldü

İnterpolün kırmızı bültenle aradığı Sırp 'Skaljari' çetesinin lideri Jovica Vukotiç İstanbul’da öldürüldü

10.09.2022 06:15 0 yorum
İnterpolün kırmızı bültenle aradığı Sırp 'Skaljari' çetesinin lideri Jovica Vukotiç İstanbul’da öldürüldü

Kırmızı bültenle aranan Sırbistan'ın önde gelen organize yeraltı örgütlerinden 'Skaljari' çetesinin lideri Jovica Vukotiç'in İstanbul'da çocuklarının da bulunduğu araçta silahlı saldırıya uğradı. Vukotiç, olay yerinde hayatını kaybetti


Kırmızı bültenle aranan Sırbistan'ın önde gelen organize yeraltı örgütlerinden 'Skaljari' çetesinin lideri Jovica Vukotiç İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda öldü. Sevgilisi ve çocuklarının yanında öldürülen Vukotiç'in İnterpol tarafından uluslararası düzeyde arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Sırbistan'ın önde gelen organize yeraltı örgütlerinden "Skaljari" çetesinin lideri olduğu öne sürülen Jovica Vukotiç'in, Şişli'de otomobille seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdiği belirtildi.


Sevgilisi ve çocuklarının yanında öldürülen suç örgütü liderinin, motosikletli bir saldırgan tarafından 5 el ateş edildiği, kurşunların 4'ün isabet ettiği kaydedildi. Geçtiğimiz yıllarda bir dizi polisiye soruşturmalara da hedef olan suç örgütü liderinin olay yerinde hayatını kaybettiği aktarıldı.

Önceki yıllarda ortaya atılan bir iddiaya göre, Vukotiç'in, suikast sonucu öldürülen Sırbistan Başbakanı Zoran Cinciç'in katili Luka Bojoviç ile yakın ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.