Dolar 50,0489 yükseldi Euro 56,2524 yükseldi Gram Altın 6.629,69 düştü
Foto Video Künye 9° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN
ASAYİŞ

- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: - "Eser denilince, hizmet denilince, gerçek belediyecilik denilince akla, şükürler olsun AK Parti geliyor, Konya geliyor"

KONYA (AA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Eser denilince, hizmet denilince, gerçek belediyecilik denilince akla, şükürler olsun AK Parti geliyor, Konya geliyor." dedi.

17.03.2024 15:39 0 yorum
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: - "Eser denilince, hizmet denilince, gerçek belediyecilik denilince akla, şükürler olsun AK Parti geliyor, Konya geliyor"

KONYA (AA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Eser denilince, hizmet denilince, gerçek belediyecilik denilince akla, şükürler olsun AK Parti geliyor, Konya geliyor." dedi.

Yerlikaya, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde, baba ocağı Konya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konya'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı her zamanki gibi büyük bir sevinç ve coşkuyla karşıladığını belirten Yerlikaya, "Konya, ömrünü aziz milletimize ve ülkemize adayan zat-ı devletlerini hiçbir zaman yalnız bırakmadı, bırakmayacak. 22 yıldır olduğu gibi Konya yine 'Recep Tayyip Erdoğan' diyecek, 'AK Parti' diyecek, 'Cumhur İttifakı' diyecek. Eser denilince, hizmet denilince, gerçek belediyecilik denilince akla, şükürler olsun AK Parti geliyor, Konya geliyor." ifadelerini kullandı.

Konya'da dünyaya örnek bir belediyecilik modelini AK Parti'nin gerçekleştirdiğini vurgulayan Yerlikaya, şöyle konuştu:

"Konya millet odaklı belediyecilik anlayışını en güzel haliyle temsil ediyor. Konya adeta bir marka haline gelen AK Parti belediyeciliğinin öncü bir rolünü üstleniyor. Yaptığı iş ve hizmetler sadece ülkemizde değil dünya çapında takdir topluyor. Konyalı hemşerilerim, Konyalı kardeşlerim bu hizmetleri görüyor değil mi? Kim taş üstüne taş koyuyor, kim şehirlerimizi eser ve hizmetle donatıyor; bunu Konya, sandıklardan çıkan sonuçlarla adeta haykırıyor ve cevaplıyor. Konya aynı dava yolunda Cumhurbaşkanımız ile hep birlikte yürüdü, yürümeye de devam ediyor. 'Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik' diyen iradeyi ve duruşu sahiplendi, bağrına bastı. Hazreti Mevlana ne diyordu? 'Gönül istemezse kulak duymuş neylesin. Kalp sevmedikçe, el dokunmuş neylesin'. Biz bu millet için söylediğimiz her sözü gönülden söylüyoruz. Biz sizleri, aziz milletimizi, Konya'mızı gönülden seviyoruz."

Yerlikaya, 31 Mart yerel seçimleri için Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.

- "Şehirlerimizi birer marka haline getirdik"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da yerel seçimlerde Konya'nın her zamanki gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı adaylarından yana duruş sergileyeceğinden emin olduğunu belirterek, "31 Mart akşamında Konya'nın efsane başkanı Uğur İbrahim Altay ve tüm belediye başkanlarımıza sizlerden çok güçlü bir destek bekliyoruz." dedi.

 

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.