Dolar 49,0582 yükseldi Euro 55,1819 yükseldi Gram Altın 6.542,72 yükseldi
Foto Video Künye 9° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
EKONOMİ

Doğalgazda aralık tarifesi değişmedi

Doğalgazda aralıkta geçerli olacak mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı. BOTAŞ, internet sitesinde aralık ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

01.12.2022 03:58 0 yorum
Doğalgazda aralık tarifesi değişmedi

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Aş'nin (BOTAŞ) internet sitesinde aralık ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Buna göre, bu ay doğalgaz fiyatlarına zam olmayacak.

SATIŞ FİYATLARI NE KADAR?

BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine ekimde uygulayacağı satış fiyatı sabit kalarak 1000 metreküp doğalgaz için 4 bin 80 lira oldu. Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğalgaz fiyatı 7 bin 124 lira, kademe 2 için ise 15 bin 833 lira olarak belirlendi. Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 20 bin 625 lira olarak açıklandı.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.