Dolar 48,4336 yükseldi Euro 56,2864 yükseldi Gram Altın 6.842,83 düştü
Foto Video Künye 25° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
DÜNYA

Brezilya'da Dünyada eşi görülmemiş dolandırıcılık girişimi: Kadın, ölü amcasını imza atmaya zorladı!

Akıllara durgunluk veren olay, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yaşandı. Bir kadın, öldüğünü bildiği amcasını bankaya kredi çekmeye götürerek, cesedine imza attırmaya çalıştı. Banka çalışanlarının şüpheleri üzerine ihbar edilen polis, olay yerine gelerek kadını gözaltına aldı. O görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar..

18.04.2024 07:12 0 yorum
Brezilya'da Dünyada eşi görülmemiş dolandırıcılık girişimi: Kadın, ölü amcasını imza atmaya zorladı!

Yok artık dedirten olay, Güney Amerika ülkesi Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde meydana geldi.

ÖLÜ AMCASI İLE KREDİ ÇEKMEYE ÇALIŞTI!

Alınan bilgilere göre, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yaşanan inanılmaz olayda, Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın, amcası olduğunu iddia ettiği yaşlı bir adamla birlikte bankaya gelerek 3 bin 400 dolar miktarında kredi çekmeye çalıştı. Krediyi amcası adına çekmek isteyen kadın bir süre amcası adına konuştu, ancak banka yetkilileri yaşlı adamla temasa geçmek için sayısız denemede bulundu. Tekerlekli sandalyeli de bulunan  68 yaşındaki yaşlı adamın hiçbir şeye tepki vermemesi üzerine banka çalışanlarının şüphelenmesine sebep oldu.

Bunun üzerine banka personeli durumu polise haber vermesi üzerine adamın birkaç saat öncesinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Şüpheli kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alırken, zanlının gerçekte ölü adamın yeğeni değil bakıcısı olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.