Dolar 49,2160 yükseldi Euro 55,2105 yükseldi Gram Altın 6.625,54 düştü
Foto Video Künye 21° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA Tümü
Güneş Özel Öğretim — Üst Banner 6:1
SİYASET

BAŞKAN ADAYI MEVLİT ÇENESİZE ÇOŞKULU KARŞILAMA

YENİNDEN REFAH PARTİSİ SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLİT ÇENESİZE İLÇE TEŞKİLATINA GELİŞİNDE ÇOŞKULU KARŞILAMA YAPILDI.

15.02.2024 06:27 1 yorum
BAŞKAN ADAYI MEVLİT  ÇENESİZE  ÇOŞKULU   KARŞILAMA

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Celal UĞURLU; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve Seydişehir’imiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kimseyi ötekileştirmeden, saygı ve sevginin hakim olduğu bir seçim dönemi yaşamak en büyük arzumuzdur dedi. 

Seydişehir Belediye  Başkanlığına Yeniden  Refah Partisi Adayı olarak açıklanan  Mevlüt Çenesiz yaptığı açıklamada "31 Mart 2024 Tarinde Yapılacak Olan Yerel Seçimlerin Ülkemiz,Milletimiz ve Seydisehirimiz İçin Hayırlı,Huzurlu Olmasını Cenabı Allah'tan Niyaz Ederim. Yeniden Milli Görüş Belediyeciliğini Canlandırmak İçin "Bismillah" Deyip Bu Yüce Göreve Talip Oldum. Tüm Hemşerilerimizin Desteklerini Beklerim. " dedi.

Yorumlar (1)

Ali horoz 15.02.2024 07:52
Sayın hocamın bu görevi layıkıyla yapacağına zerre kadar şüphem yoktur başarılar dilerim sonuna kadar destekçisiyim destekliyorum
Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.