Dolar 50,0489 yükseldi Euro 56,2524 yükseldi Gram Altın 6.544,41 yükseldi
Foto Video Künye 10° SEYDIŞEHIR HABER
SON DAKİKA
Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu! Konya Akşehir’de Köpek Yakalama Operasyonunda Arbede: Köpek Öldü, 2 Kişi Tutuklandı1 Ocak 2027’de Yürürlükte: İşte Yeni Pasaport, Ehliyet, Kimlik ve IMEI Kayıt ÜcretleriKonya'da Nakliye Aracının Çarptığı Kadın Yaşamını YitirdiSEYDİŞEHİR'DE HEM GÖRSEL ŞÖLEN HEM BEREKET: SON 10 YILIN EN HAKİKİ SONBAHARI TOPRAĞA CAN VERDİ!SEYDİŞEHİR'DE 103. YIL COŞKUSU ÇELENK KONULMASI İLE BAŞLADI: YAĞMUR NEDENİYLE YARINKİ PROGRAM KAPALI SPOR SALONUNA ALINDIBozkırlı yazar Ali Ulvi Ülker’in “Atalardan Torunlara Konya Efsaneleri” adlı yeni kitabı yayımlandı.ÖZEL HABER | DOĞA, BİLİM YAĞBALIĞI EFSANESİ VE SEYDİŞEHİRKonya Ahırlı’da Tarımda Yeni Dönem: Akkise Göleti İçin İlk Kazma Vuruldu!
Tümü
SEYYİDHARUN
SİYASET

AK Parti Heyeti Yalıhüyük’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Konya’da gönül köprüleri kuruldu! AK Parti heyeti esnaf, üretici ve vatandaşlarla buluştu.

15.10.2026 07:53 0 yorum
AK Parti Heyeti Yalıhüyük’te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen öncülüğünde, Yalıhüyük ilçesi ve bağlı mahallelerinde geniş kapsamlı saha çalışmaları gerçekleştirildi. Vatandaşlarla doğrudan temas kurmayı amaçlayan program kapsamında; mahalle buluşmaları, esnaf ziyaretleri, üretim noktaları incelemeleri ve taziye ziyaretleri yapıldı.

Konya’da gönül köprüleri kuruldu! AK Parti heyeti vatandaşlarla buluştu _3_.jpeg
Konya’da gönül köprüleri kuruldu! AK Parti heyeti vatandaşlarla buluştu _3_.jpeg


Kahvehanelerde Vatandaş Buluşması

Saha programı, Akkise Mahallesi’nde düzenlenen karşılama ve kahvehane toplantısıyla başladı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden heyet, talep ve beklentileri birinci ağızdan dinledi.

Programın devamında, Yalıhüyük Yukarı Mahalle’deki Merkez Kahvehanesi’nde muhtarlar, mahalle başkanları ve vatandaşların katılımıyla bir halk buluşması gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda geçen görüşmelerde, mahallelerin ihtiyaçları ile bölge halkının talepleri ele alındı.

Konya’da gönül köprüleri kuruldu! AK Parti heyeti vatandaşlarla buluştu _13_.jpeg
Konya’da gönül köprüleri kuruldu! AK Parti heyeti vatandaşlarla buluştu _13_.jpeg


Taziye ve Üretim Noktalarına Ziyaret

Saha çalışmaları kapsamında Sarayköy Mahallesi’nde eski muhtar Ali Ünsal ziyaret edilirken, Zarife Özcan’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulunularak acıları paylaşıldı.

İlçenin ekonomik hayatına katkı sunan işletmeler de ziyaret durakları arasında yer aldı. Yalıhüyük’te faaliyet gösteren tekstil atölyesini inceleyen heyet, sürdürülen üretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kadın kooperatifine yapılan ziyarette ise kadınların üretimdeki rolü, girişimcilik faaliyetleri ve yerel üretimin desteklenmesinin önemi vurgulandı.

Konya’da gönül köprüleri kuruldu! AK Parti heyeti vatandaşlarla buluştu _9_.jpeg
Konya’da gönül köprüleri kuruldu! AK Parti heyeti vatandaşlarla buluştu _9_.jpeg


Günün Sonunda Bölge Toplantısı

Programın son bölümünde, Yalıhüyük Millet Bahçesi’nde teşkilat mensuplarının katılımıyla bir bölge toplantısı düzenlendi. Toplantıda yürütülen saha çalışmaları değerlendirilerek bölgeye ilişkin gündem maddeleri ve teşkilat faaliyetleri masaya yatırıldı.

AK Parti Konya teşkilatının, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği eser ve hizmet siyaseti doğrultusunda saha çalışmalarını kesintisiz sürdüreceği; bu tür programlarla vatandaş-teşkilat arasındaki gönül bağlarının güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Yorumlar (0)

İlk yorumu siz yapın.

Yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.