banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

 

 

 

 

Seçimler demokrasilerin olmasa olmazlarındandır.  Haliyle ülkemizdeki seçmenler de aralıklarla sandık başına giderler. Ve 29 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerde heyecan yükseliyor.  

 

Siyaset bilimine göre diğer seçmenlerden daha çok seçilecek olanlar seçmenleri yönlendirir, gidişatını belirler. Bunun için de iletişim araçlarının hepsini en verimli şekilde kullanma gayreti içerisinde olurlar.Sandık başına giden seçmen yada seçilecek olanlar mutlak kazanmak için yarışa başlar.

 

İstatistikî olarak her partinin bir önceki seçimlerde aldığı oyların hiçbir hükmü yoktur. Her seçim döneminde maç yeniden başlar. Doksan dakikanın sonunda hakemin düdüğü ile bitene kadar sonucu belirlemek  seçmenin elindedir..

 

Genelde Secimler böyledir. Yerelde ise farklı olan seçmen kitlesinin birbirini tanıyor olmasıdır. Seydişehir’inde konumu böyledir. 40 bine yaklaşan nüfusa rağmen çoğunluk birbirinin tanıdığıdır. Seydişehir geride kalan bir çok seçimi girişte belirttiğimiz kıstaslar içerisinde yaşadı daha da çok yaşayacaktır.  

 

Dünya da her alanda olduğu gibi bugün ülkemizde özellikle İnternet medyası önemli bir etki alanına sahiptir. İnternet medyasında yayınlanan haber ve makaleler bazen gazetelerde bir gün hatta günler sonra yayınlanabilmektedir. Gazetelerden daha etkili bir sektör olan İnternet Medyası ciddi bir şekilde de her geçen gün büyümektedir.  

 

Hal böyle iken eli klavyeye aşina gazetecilik kimliği olan yada olmayan hobi mantığında, zamanını geçirmek yâda seçim arifesinde kendi siyasi görüşüne destek olmak isteyen herkes Internet haber siteleri kurmaktadır. Dolayısı ile Yerel seçimler yaklaşırken özellikle internet medyası daha dikkatli bir şekilde takip edilmeye başlanmıştır.

 

Seydişehirhaber internet haber sitesi ise kurulduğu günden bu yana alanında ilkleri gerçekleştirmiş.Kendisine has özgür ve ilkeli yayıncılık çizgisini yürütme gayreti içerisinde olmuştur.

 

Yaklaşan yerel seçimler Öncesi’nde Seydişehirhaber yayın çizgisi bugüne kadar olduğu gibi seçim döneminde de kesinlikle bir siyasi partiye yada siyasi bir görüşe  destekçi olmadan hür ve bağımsız bir şekilde devam edecektir.

Seydişehirhaber Sitesi’nin herhangi bir siyasi partiyi yıpratmak yada yüceltmek gibi bir amacı kesinlikle olmayacaktır.

Partilerin yapacak olduğu tüm seçim çalışmalarına eşit seviyede yer verileceğinden kimsenin kesinlikle şüphesi olmasın..

 Seydişehirhaber  haber sitemizdeki yazarlarımız her zaman olduğu gibi kendi düşüncelerini seçim dönemi boyunca  özgürce ifade etmeye devam edecekler ve hiçbir müdahalede bulunmadan  görüşlerini sizlerle paylaşmaktan büyük sevinç ve onur duyacağız..

Seydişehirhaber çizgisinden ödün vermeden ilkeli yayıncılık anlayışına sadık kalarak yayın hayatını dün olduğu gibi bugünde sürdürmeye devam edecektir.

Seydişehirhaber okuyucularımızdan gelen yorumları da hakaret, sinkaf içermediği, saygı kurulları çerçevesine sadık kalındığı sürece yayınlayacaktır.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.