banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Doğanın bize sunduğu nimetleri, özellikle de ormanlarımızı ne kadar koruyabildiğimizi sorgulamak gerekiyor. Seydişehir'in doğasında, pazar günlerini doğada geçiren insanlarımız, bu güzelliklerin tadını çıkarıyor. Ancak, orman yangınlarının ülkemizde yarattığı tahribatın boyutlarını düşünmek bile insanı kahrediyor. Piknik alanlarında söndürülmeden bırakılan ateşler, ormanlarımızı büyük bir tehlikeye sokuyor. Herkesin bu konuda daha duyarlı olması, doğayı koruma sorumluluğumuzu unutmamamız gerekiyor.

Son zamanlarda ülkemizde çıkan orman yangınları, bu konuda ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Piknik alanlarında söndürülmeden bırakılan ateşler, büyük tehlikeler yaratıyor. Herkesin bu konuda daha dikkatli ve bilinçli olması gerekiyor. Ormanlarımızı yok edenlerin gözlerinin kör olmasını dilemekle yetinmemeliyiz; bu değerleri korumak hepimizin görevi. Bu güzellikleri gelecek nesillere taşımak bizim sorumluluğumuzda.

Ormanlarımızı yok edenlerin gözlerinin kör olmasını dilemek yetmez; bu değerleri korumak hepimizin görevi. Unutmayalım, bu güzellikler bizden sonraki nesillere de aktarılmalı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.