banner174

banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MEB’in ders kitapları ve Batı taklitçisi bilim adamları yıllarca her türlü ilim, fen, teknoloji ve icadın Batılılar tarafından yapıldığını yazdılar, hâlâ da yazıyorlar. 

Müslümanların gerici, cahil ve ilerlemeye karşı olduğunu iddia ettiler. Batı’nın devşirdiği bilim adamları; Müslüman milletimizi “gerici, yobaz, mürteci, kaba softa ham yobaz” diye yaftaladılar.

Milli Eğitim Bakanlığı, İsmet İnönü zamanında Amerika ile yapılan anlaşma sonucu Fulbrigth Komisyonuna teslim edildi. Okul kitapları Batılıların algı operasyonlarını tekrarlıyor. 

Bu algı oyununu biri bozmalı. 

Dünyanın göz bebeği ve en güzel şehri İstanbul’u fethedip “gülzar” yapan Fatih Sultan Mehmet Han, şehri almak için o zamana kadar bulunmayan ve “ŞAHΔ denen büyük toplar döktürmüştü. 

Topçuluk ilmi ve teknolojisinde Müslümanlar en ileriydiler.

Fatih, yıkılan surların tamirini önlemek, surları tamir eden ustaları vurmak istedi ve “HAVAN TOPU” icat etti. 

Yavuz Sultan Selim Han, İran hükümdarı Şah İsmail’i Malazgirt’te, Mısır hükümdarı Kansu Gavri’yi Mercıdabık’ta büyük toplar sayesinde yendi.

 Kanunî Sultan Süleyman 1526 yılında Macar ordusunu, Mohaç’ta iki saat içinde yendi. Osmanlı ordusunda 300’den fazla büyük top vardı.

Kanunî döneminde Osmanlılar, dünyanın en büyük ve en muhteşem devletiydiler. Dünyada yenemedikleri devlet yoktu, Avrupa devletlerinin hepsi Osmanlı’ya vergi veriyorlardı.  

Müslüman atalarımız icat sahibiydiler; ilim ve teknoloji de çok ileriydiler.

Müslümanların cahil olduğu, teknolojiden anlamadığı, icat yapmadığı yalandı. 

“Yitik Hazine” peşine düşen ilim adamı Prof. Fuat Sezgin, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi isimli 18 ciltlik eser kaleme aldı; Müslümanların ilim peşinde koştuğunu, dünya çapında bilim adamları yetiştirdiklerini, bütün dünyaya ilim, fen, medeniyet ve insanlık öğrettiğini yazdı. 

Bitlisli bilgin Prof. Sezgin’i şahsen tanıdım. Gülhane Parkı’na açtığı İslam Bilim Teknoloji Tarihi isimli müzeyi birkaç defa ziyaret ettim. Müzenin açılışı sırasında hocanın verdiği konferansı dinledim. 

Prof. Sezgin, Batılıların ve Batıcıların imaj yalanlarını yerle bir eden kitaplar yazdı ve konferanslar verdi. 

Üniversite okumak için Bitlis’ten İstanbul’a gelen Fuat Sezgin, Alman Prof. Ritter’in verdiği bir konferansı dinler. Konferansın ana fikri şudur:

“Uzun asırlar ilim ve teknolojiyi Müslümanlar temsil etti, bilimi dünyaya onlar öğretti. İnsanlık bilim zenginliğini onlara borçlu.”

Prof. Sezgin’in beynindeki ön yargılar un ufak olur: 

“Müslümanla ilgili söylenen “gerici, mürteci, cahil” yaftalamaları iftira. Her icat ve buluşu Batılıların yaptığı yalan.”

Fuat Sezgin, Prof. Ritter ile tanışır, ona İslam Bilim Tarihi üzerine çalışmak istediğini söyler. “Buhari’nin kaynakları” üzerine doktora yapar, üniversite hocası olur. 

CIA’nin organize ettiği, CHP lideri İsmet İnönü’nün desteklediği 27 Mayıs 1960 darbesi gerçekleşir. Amerika’da ÖZEL HARP EĞİTİMİ alan 38 albay Türkiye’de darbe yapar, 10 yılda girdiği her seçimi kazanan Demokrat Parti’yi devirir, millet iradesi tanklar altında kalır.

Darbeciler, Prof. Fuat Sezgin dahil, 147 profesörün işine son verir. 

Prof. Sezgin, Almanya’ya gider ve Frankfurt Üniversitesi’nde çalışmalarını sürdürür. 18 ciltlik İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi isimli eserini yazar. Frankfurt’ta İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi açtı. Müslüman bilginlerin yaptığı buluş, icat ve keşiflerin maketlerini yaparak müzede sergiledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2018 yılında Prof. Sezgin’in arayarak müzenin benzerini İstanbul’da açmasını istedi. Bu davete çok sevinen bilgin; Topkapı Sarayı’nın bahçesi Gülhane Parkı’nda İslam Bilim Teknoloji Tarihi Müzesi açtı. 

Müslüman milletimizin evlatlarına şu mesajı verdi: “Övünülecek bir medeniyetin çocuklarısınız. Müslümanlar bin yıldan uzun bir süre bilim ve teknolojide öndeydiler. Bütün dünyaya ilim, sanat ve medeniyeti onlar öğretti. Son üç yüz senedir Müslümanlar bilim, sanat ve medeniyet alanında üstünlüklerini kaybettiler. Atalarımızı örnek alarak yeniden medeniyet yarışına girmelisiniz, atalarımızın başarısını tekrarlamalısınız.”

Gençlere Prof. Sezgin’i okumalarını, müzeyi ziyaret etmelerini tavsiye ederim.

Evlatlarımıza Müslüman atalarımızı örnek almalarını; bilim, teknoloji ve medeniyet yarışına yeniden girmelerini tavsiye edelim. Selçuk Bayraktar ve arkadaşlarının yaptığı KIZILELMA, TB2, AKINCI; Tusaş’ın yaptığı KAAN’ı örnek almalıyız. 

Müslüman bilim, teknoloji, ilerleme ve kemalatın âşığıdır. 

Gazze’de katliam yapan Siyonistler, onlara her türlü desteği veren ABD ve Batılılar medeniyetin değil, vahşetin temsilcisidirler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.