banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Ramazanın ilk gününden bugüne Sitemizden ve Seydişehir gazetelerinden önceki aylar kadar kaza haberi okumadınız?

 

Birkaç istisna olsa da genel itibari ile bu anlamda oldukça bereketli  bir  ramazan geçirdiğimizi  kendi açımızdan düşünüyoruz.  Neden derseniz.! bir gazete ve gazeteci için en kötüsü bu tür haberleri okuyucularına duyurmak.

 

Ramazana birkaç gün kala meydana gelen yaralanmalı ve ölümlü sonuçlanan çok sayıda ki trafik kazası ve oldukça üzücüydü ve yüreğimiz  yanarak bu haberleri sizlere  duyurduk..

 

Ramazan ayının girmesi ile Allah?a(c.c.) hamdolsun o acı olaylara pek şahit olmadık.   Sitemiz adına bu tür haberlerin yaşanmaması en büyük dileğimiz.

 

İnsanlığa  bir kurtuluş bir rehber olan yüce  kitabımız  Kuranın indiği  ramazan ayının sonuna  geldik.  Ve ramazan boyunca tüm İslam âleminde geniş bir coşku ve huzurun yaşandığına hep birlikte şahit olduk.

 

Seydişehir de sizlere bir çok  iftar haberi ve ramazanla ilgili  yapılan  programların duyurduk.

 

Seydişehir belediyesinin ramazan etkinlikleri bunların en göze çarpanı idi. 

 

Birçok sanatçı, grup tarafından gerçekleştirilen, belediye önünde başlayan gelenek Seydişehir halkı tarafından büyük destek gördü her program dolu dolu geçti.

 

Ve önümüz bayram.

 

www.seydisehirhaber.com Tüm Seydişehir halkının bayramını kutlar kazasız ve sağlık sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.