13 Aralık 2025, Cumartesi
08:00
23.07.2025

Seydişehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

SEYDİŞEHİR
Seydişehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Seydişehir ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 105. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenler, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen programa, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan'ın yanı sıra daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk Sunumu ve İstiklal Marşı
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Türk bayrağı göndere çekildi ve İstiklal Marşı okundu.

Okul Törenleri ve Gösteriler
Kutlamalar  Toki İlkokulu'nda Protokol üyelerinin katılımı devam ederken  Her okul   kendi  bünyesinde   Çeşitli etkinliklerle   bayramı  dolu dolu kutladı.

 Öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler ve etkinliklerle bayram coşkusu doyasıya yaşandı. Renkli görüntülerin oluştuğu programda, minik öğrencilerin performansları büyük beğeni topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Seydişehir'de düzenlenen anlamlı törenlerle kutlanarak, milli birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı