BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YKS Eşit ağırlık Seydişehir 1.sine tebrik

YKS Eşit ağırlık Seydişehir 1.si olan Behiye Beyza Çabuk ailesini sevince boğdu. 

30 Temmuz 2021
YKS Eşit ağırlık Seydişehir 1.sine  tebrik

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim ile eğitim gören öğrenciler zorlu bir süreçten sonra girdikleri YKS sınavında ter döktüler.
Geçtiğimiz gün açıklanan sınav sonuçları sonrası Behiye Beyza Çabuk Seydişehir eşit ağırlık birincisi oldu.
Behiye Beyza çabuk bu başarıyı elde etmesinde kendisine her türlü desteği veren ailesine teşekkür ederek "Özellikle pandemi nedeni ile kurslara devam edemedik, evde testler çözerek ve konulara çalışarak sınava girdim. Çok şükür eşit ağırlıkta Seydişehir birincisi oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Baba Mustafa Çabuk ise kızının gece gündüz demeden çalışarak bu başarıyı elde ettiğini söyleyerek "kızım pandemi nedeniyle kurslara katılamadı. Kendi çabaları ile evde sürekli çalışarak bu başarıyı elde etti. Bizlere bu gururu yaşattı. Kızımı tebrik ediyorum" dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.