BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yılanın kurbağa ile imtihanı!

Yılanın kurbağa ile imtihanı! Avını kıyıya çekmek için verdiği amansız mücadele kamerada 

22 Ekim 2021
Yılanın kurbağa ile imtihanı!

Konya'da bir yılanın gölette ayağından yakaladığı kurbağayı kıyıya çekmek için verdiği mücadele, orada bulunan amatör sportif olta avcısı tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Sportif amatör avcılarının gözde yerlerinden birisi olan Seydişehir ilçesindeki Taraşçı Göleti'nde, bir yılanın yakaladığı kurbağa ile imtihanı ilgi çekici görüntüler oluşturdu.

YILANIN VERDİĞİ UĞRAŞ CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Cep telefonuyla kaydedilen o anlarda, yılanın ayağından yakaladığı kurbağayı kıyıya çekebilmek için verdiği mücadele yer alırken, kurbağanın da yılana av olmaktan kurtulabilmek için suyun içine doğru yaptığı hamlelerle verdiği uğraş dikkat çekiyor. Görüntüyü cep telefonuyla kaydeden Beyşehirli amatör sportif olta avcısı da o anları yorumluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.