banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YETKİLİ SENDİKAYA TÜM SAĞLIKSEN TEPKİ AÇIKLAMASI VİDEOHABER

SEYDİŞEHİR TÜM SAĞLIKSEN YETKİLİ SENDİKAYA TEPKİ İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI 

27 Ağustos 2021
YETKİLİ SENDİKAYA TÜM SAĞLIKSEN TEPKİ AÇIKLAMASI   VİDEOHABER

Seydişehir  TÜM SAĞLIK SEN Adına  açıklamayı KONYA İLBAŞKANI  Hüseyin Karakuş   yaptı 

Karakuş Açıklmasında "Öncelikle tüm sağlık emekçilerimizi ve basın mensubu arkadaşlarımı selamlıyorum.

TÜM SAĞLIK SEN ailesi olarak; tüm  sağlık ve sosyal hizmet camiamızın  sesi olmak için çıktığımız bu yolda, almış olduğumuz eylem kararına desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz üzere Bir Toplu sözleşme masalının daha sonuna geldik. Yaklaşık 3 aydır şişirilen ve sanki diğer sözleşmelerden farklı olacakmış izlenimi veren, bu defa  biriken sorunların çözüleceğine olan inancı artıran YETKİLİ AMA ETKİSİZ SENDİKA maalesef bizi yine şaşırtmadı.

Biz Sağlık emekçilerinin yoğun emek harcadığı bu dönemde özlük haklarımıza  yönelik iyileştirme yapmak bir yana; bu sözleşme ile biz sağlık çalışanları daha fazla güvencesizliğe ve yoksulluğa itilmiştir

12 yıldır aynı oyun ve senaryonun bir yenisini daha izledik. Oyunu, senaryoyu, oyuncuları çok iyi bildiğimiz için 23 Haziran 2021 ve 28 Temmuz 2021 tarihleri arasında Türkiye Genelinde uyarı eylemleri yaptık. Ayrıca zammın Enflasyon Oranında verilmesinin kazanılmış bir hak sayılmayacağı ve formülasyonun^^Zam+enflasyon^^ farkı değil,“Enflasyon+Zam” şeklinde olmasının refahın talebi olacağını ve 12 yıldır kamu çalışanlarına sıfır zam verildiğini ispat ederek söyledik.
 

Toplu sözleşme masasında kaybedenin yine kamu çalışanı olmaması için tüm gücümüzle sahalarda olurken, yetki verdiğimiz sendika ve konfederasyon toplu sözleşme masasında kamu çalışanlarının ve biz sağlık emekçilerinin geleceğini, rızkını ve umudunu aylık 88 liraya masada unutmuştur.

Şimdi kendi başarısızlıkları ve beceriksizliklerini örtmek için örgütlenme oranı 1 in altında kalan sendikaların sendika tazminatından yararlanamayacağı gibi akla mantığa ve kanuna aykırı bir düzenlemeye de maalesef imza atmıştır.

Bu sadece yetkili sendikanın istifaları engelleme ve yeni üye kaydetme çabasıdır.

.BUNU  ASLA KABUL ETMİYORUZ VE TÜM GÜCÜMÜZLE İPTALİ YÖNÜNDE GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ...

TÜM SAĞLIK  SEN adına   Basın  basın açıklaması yapan  Hüseyin Karakuş" Üyelerimizin ve tüm sağlık emekçilerinin dayanışmasıyla bu yoksulluk  sözleşmesini kabul etmediğimizi ve hakkımızı alana kadar mücadele edeceğimizi belirtiyoruz.

Sendikal örgütlenmenin önüne her daim, her zaman, her dönem, geçmişten bugüne sürekli bir engel koyma girişimi yapılmıştır ama hiçbir zaman başarılı olunamamıştır.

Şimdi sözleşme sürecinde  ETKİSİZ SENDİKA  ne istedi, ne aldı ,şöyle bir değerlendirme yapalım:


“Seyyanen 600 Lira İstediler!” Alamadılar!

“Yüzdelik Zam İstediler!” Enflasyon Oranı Dışında Sıfır Zam Aldılar.

“4B’li Kamu Çalışanı 4A Kadrosuna Geçecek” Dediler!Yapamadılar.

“Refah Payı” Alacağız Dediler! Sefalete Razı Oldular!

“Bayram İkramiye Alacağız!” Dediler! Çocuklarımıza Bayram Harçlığı Bile Alamadılar!

“3600 Ek Gösterge Alacağız!” Dediler. Fos Çıktı! Yine Alamadılar..

Bu ve bunun gibi sayamayacağımız bir çok  vaadde bulundular ama yine kandırdılar...

Sonuç olarak Kocaman Bir Hiç Olmasına Rağmen Sözleşmeyi İmzaladılar.

Ne İçin Biliyor Musunuz? AYLIK 88 LİRA SENDİKA TAZMİNATI İÇİN!

HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİLERİMLE  SELAMLIYORUM...

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... dedi

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147