BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Valilikten Konya'ya son dakika uyarısı! Sel, su basması, yıldırım...

Valilikten Konya'ya son dakika uyarısı! Sel, su basması, yıldırım... 

14 Eylul 2021
Valilikten Konya'ya son dakika uyarısı! Sel, su basması, yıldırım...

Konya Valiliği yağmurla ilgili vatandaşları uyardı. Yapılan uyarıda gün gün yağış tahminiyle ilgili durumlar paylaşıldı. Konya'da metrekareye 21 ila 50 kilogram yağış düşmesi bekleniyor


Meteoroloji İşleri Müdürlüğü'nün tahminlerini yayınlayan Konya Valiliği, vatandaşları olası risklere karşı uyardı.

Yayınlanan uyarıda "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Bölgemiz genelinde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların zamanla etkisini artırarak Perşembe (16.09.2021) öğle saatlerine kadar erel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" cümlelerine yer verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.