banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 14 GÖZALTI

SEYDİŞEHİR İLÇESİNDE ARAMA YAPILAN BİR MİNİBUSTE ZULALANMIŞ KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ 

09 Aralık 2021
UYUŞTURUCU OPERASYONU: 14 GÖZALTI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 5 kişi tutuklandı.
 
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, 4 farklı operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. 
 
Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda, ilimiz Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesinde yapılan fiziki takip sonucu 10 şahsın üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramada, 12.6 gr. eroin, 0,3 gram kokain, 42 adet uyuşturucu hap, 1.55 gr. metamfetamin, 1 gr. esrar ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirilerek el konuldu.
 
SEYDİŞEHİR İLÇESİNDE ARAMA YAPILAN BİR MİNİBUSTE ZULALANMIŞ KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
 
Seydişehir İlçesinde yapılan operasyonda is bir minibüste yapılan detaylı aramalarda aracın üst klima bölgesi ve klima kapağı içerisinde zulalanmış toplam ağırlığı 11.780 kg gelen 22 adet kapalı poşet içerisinde kubar esrar maddesi ele geçirilerek el konuldu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147