banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ümraniye'de Boşanma aşamasındaki eş evi kundakladı: Karısı hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralı

Ümraniye'de evde çıkan yangında bir kadın hayatını kaybederken, 7 yaşındaki oğlu ağır yaralandı. 

21 Haziran 2021
Ümraniye'de Boşanma aşamasındaki eş evi kundakladı: Karısı hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralı

Ümraniye'de evde çıkan yangında bir kadın hayatını kaybederken, 7 yaşındaki oğlu ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Armağanevler Mahallesi Narlı Sokak'taki 4 katlı binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

 
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, evde mahsur kalan Arzu Rahman Güney ve 7 yaşındaki oğlunu kurtardı.Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan anne Güney, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralandığı belirtilen çocuk ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çocuğun yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.Yangının söndürülmesinin ardından çevrede önlem alan polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaptı.Görgü tanıklarının bilgisine başvuran polis, komşuların, ölen Arzu Rahman Güney'in boşanma aşamasında olduğu eşi Mehmet Güney ile sabah saatlerinde tartıştığı yönündeki beyanı üzerine incelemeyi derinleştirdi.Yapılan araştırmada, şüpheli olarak aranan Mehmet Güney'in eski iş yerinde çalışan bir arkadaşını arayarak "Eşimi ve çocuğumu öldürdüm, intihar ediyorum." dediği öğrenildi.Polis ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden bir kişinin intihar ettiği bilgisi üzerine kıyıda arama çalışması başlattı.Kıyıda bulunan bir cesedin, Mehmet Güney'e ait olduğu belirlendi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147