BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Türk Yıldızları Bölgemizin semalarına bu kez ay ve yıldız çizdi

Türk Yıldızları Bölgemizin semalarına bu kez ay ve yıldız çizdi 

25 Kasım 2020
Türk Yıldızları Bölgemizin  semalarına bu kez ay ve yıldız çizdi

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında konuşlu akrobasi timi Türk Yıldızları, Seydişehir Ahırlı Yalıhüyük semalarında bu kez bayrağımızdaki ay ve yıldızı çizdi.

Süpersonik uçakla gösteri yapan Türk Yıldızları'nın eğitim uçuşları da gösterileri kadar ilgi görüyor.

Türk Yıldızları'nın akrotim dünyasına kazandırdığı ve başka bir ekibin yapamadığı hareketleri icra eden jetlerin gösterileri, ilgiyle takip ediliyor.

Saatte bin kilometre hızın üzerine çıkan ve aralarındaki mesafenin bir metreye kadar düştüğü uçaklar, konuşlandığı Konya semalarını renklendiriyor.

Türk halkının silahlı kuvvetlere olan güven duygusunu pekiştirmek ve gençlerin havacılığa olan sevgisini artırmak amacıyla kurulan timin gökyüzündeki dansı nefes kesiyor.

Seydişehir  Ahırlı  Yalıhüyük  semalarında Eğitim uçuşu kapsamında havalanan uçaklar, gökyüzünde bayrağımızdaki ay ve yıldızı çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.