BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Hepimiz bir öğretmenin yol göstericiliği altında bugünlere geldik. Çocuklarımız ve gençlerimiz de dünyanın en saygın mesleklerinden birini icra eden öğretmenlerimizin gölgesi altında, ülkemizin yarınlarına doğru emin adımlarla ilerliyorlar.” dedi. 

23 Kasım 2021
Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle: “Eğitim bir milletin egemenliğinin, bilimde, sanatta ve ilimde yüksek bir topluluk halinde yaşamasının en önemli unsurlarındandır.

Aziz milletimiz şanlı tarihinin her döneminde, eğitimin hayati öneminin farkındalığı ile hareket ederek, en zor şartlarda dahi çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine büyük önem vermiştir.

İstikbalimizin ışığı öğretmenlerimiz ise hiç şüphesiz eğitim ve öğretim faaliyetlerinin en önemli mimarlarıdır. Yüzlerce yıl boyunca; kimi zaman bir medresenin başucunda, kimi zaman Anadolu’nun uzak bir köy okulunda nesilden nesile toplumumuzun yolunu güneş gibi aydınlattılar. Günümüzde de çocuklarımız ve gençlerimiz, dünyanın en saygın mesleklerinden birini icra eden öğretmenlerimizin gölgesi altında, ülkemizin yarınlarına doğru emin adımlarla ilerliyorlar.

Hepimiz bir öğretmenin yol göstericiliği altında bugünlere geldik. Onlar; hayallerimizin, yarınlara dair tasavvurlarımızın her daim bir parçası oldular. Onların fikirlerini, üretkenliklerini ve bizlere öğrettiklerini, bugün hayatımızın her yanında tatbik ediyoruz.

24 Kasım vesilesiyle ‘bayrağımın olduğu her yer benim vatanımdır’ diyerek, memleketimizin en ücra köşelerinde dahi mesleğini büyük bir bağlılıkla sürdürürken şehit edilen tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Onlar, gönüllerimizin ebedi konuklarıdır.

Bu duygularla; ülkemizin dört bir yanında Peygamber mesleğini fedakârlıkla icra eden tüm öğretmenlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.