BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Trüf Çikolata Aklınızı Başınızdan Alacak

Trüf Çikolata Aklınızı Başınızdan Alacak 

31 Ağustos 2021
Trüf Çikolata Aklınızı Başınızdan Alacak

Çikolatanın dayanılmaz bir cazibesi olduğu konusu tartışmaya kapalı bir konu olsa da çikolata endüstrisinin her geçen çok daha lezzetli ve özel tatlarla çıtayı yükseltmesi pek çok kişiyi şaşırtmaya devam ediyor. Son dönemlerin en popüler ürünlerinden olan trüf çikolatalar dolgun lezzeti ve olağanüstü görünümü ile her göreni baştan çıkaran ürünler olarak çikolata krizlerinin bir numaralı çözümlerinden biridir. Trüf çikolata özel damak zevklerine hitap eden sıra dışı bir lezzet olmasının yanı sıra aynı zamanda Hazz’ın spesiyal ürünleri arasında oldukça özel bir yere sahiptir. Trüf çikolatalar Hazz’ın deneyimli, uzman ve profesyonel ekibinin elinden çıkmakta olup hem aroması ve içindeki özel malzemelerle hem de görselliğiyle tadına bakan herkese zengin bir deneyim yaşatmaktadır.

El yapımı klasik trüf çikolatalarda acı tatlı çikolata ile kremadan oluşan garaj bulunmakla birlikte aromalı trüf çikolatalarda genellikle klasik tarif kullanılarak farklı malzemelerle yeni tatların oluşturulması hedeflenir. Trüf çikolatalar yoğun kaplamaları ve tatlarıyla adeta birer lezzet şölenidir. Temek malzemesi ganaj olan trüf çikolata çeşitlerinin her biri farklı damak tatlarına hitap edecek şekilde üretilir. Garaj yapılırken yoğun ve sıcak krema kaynatıldıktan sonra çikolatanın içerisine dökülür. Güzelce çırpılarak çikolatanın soğuması beklenir. Bununla birlikte ne tür bir trüf çikolatası yapılmak istendiğine bağlı olarak kullanılacak olan çikolatanın yoğunluğu değiştirilebilir. Garajın kıvamı her trüf çikolatasının çeşidine göre özel olarak ayarlanabilir. Garajın hazırlık aşaması tamamlandıktan sonra topaklı toplar olarak şekil verilme sürecine geçilir. Lezzet yoğunluğunun daha da artırılabilmesi için yarı tatlı çikolataya batırılabilir. Aynı zamanda içerdiği aromaya ya da çikolata çeşidine göre farklı renklerde hazırlanması da söz konusu olabilir.

Trüf Çikolatayı Bir De Hazz Kalitesiyle Deneyin

Çikolatanın kalitesi ve lezzeti içerisinde kullanılan kakao yağı, süt ve şekerin kalitesine ve oranlarına bağlıdır. Hazz tüm ürünlerinin üretiminde olduğu gibi trüf çikolata üretiminde de en kaliteli ve taze ürünleri kullanmaya özen göstermektedir. En özel ve prestijli ürünlerden biri olan trüf çikolata kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmanın en lezzetli ve en keyifli yollarından biridir. Hazz’ın birbirinden özel ve çeşitliliğe sahip lezzetlerinin yer aldığı hazz.com.tr adresinde Çikolata kategorisinin Trüf Çikolata alt kategorisinde Fes Bordo Kadife Kutuda Trüf Çikolata (16 Adet), Fes Bordo Kadife Kutuda Trüf Çikolata (29 Adet), Trüf Çikolata (12 Adet), Hazz Tartuffi Kakaolu Fındıklı Krepli 120 Gr. ve Hazz’a Özel Çikolata Kutusu gibi birbirinden özel ve lezzetli ürünler sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Trüf çikolata fiyatları seçilen ürünün içeriğine ve gramajına bağlı olarak değişiklik gösterebilmesi nedeniyle standart bir fiyattan söz edilmesi mümkün değildir.

Trüf çikolatalar en prestijli, özel ve lezzetli hediye alternatiflerinden biri olmakla birlikte tüm hediyeler gibi hediyelik trüf çikolataların seçilmesi sırasında da en önemli nokta hediyenin verileceği kişinin beğenileridir. Bir hediyenin özel olmasını sağlayan en önemli unsur hediye verilecek olan kişinin beğenilerine ve damak tadına hitap etmesi, kişiye kendisini özel hissettirecek nüanslar taşıması olarak ifade edilebilir. Bunun için hediye alınacak olan kişinin damak tadı ve beğenileri hakkında bilgi sahibi olunması çok önemlidir. Bireysel zevklere bağlı olarak bitter çikolata, sütlü çikolata ya da beyaz çikolata tercih edilebileceği gibi satın alınacak trüf çikolataların kaliteli ve taze malzemeler kullanılarak hijyen kurallarına uygun ortamlarda üretildiğinden emin olunması da mutlaka dikkat edilmesi gereken bir konudur. Satın alınan ürünlerin tazeliği muhafaza edilecek ve görsel açıdan da tatmin edecek şekilde paketlenmesi konusunda da özenli olunmalıdır.

Hazz müşterilerine en özel lezzetleri sunabilmek için en kaliteli ve en taze malzemeleri en özel formüllerle bir araya getirmekte ve sizlere damaklarınızda lezzet şöleni yaşatacak birbirinden özel lezzetlere hazz.com.tr üzerinden tek bir tıkla ulaşma imkanı sunmaktadır. Özel günlerde sevdiklerinize sunabileceğiniz en özel hediyelerden biri olan trüf  çikolata çeşitlerini herhangi bir özel gün, kutlama ya da neden beklemeksizin yalnızca yüzlerindeki gülümseye keyifli bir neden yaratmak için de satın alabilirsiniz. Bunun için hazz.com.tr adresindeki trüf çikolata çeşitlerini ve diğer ürünleri inceleyerek dilediğini ürünleri seçebilir, satın aldığınız ürünlerle keyifli molalar verebilirsiniz.

Hazz oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahip bir marka olarak kalite, lezzet ve müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı benimsemektedir. Hazz’ın alanında uzman ve profesyonel ekibi tarafından en özel formüller ve en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen birbirinden özel lezzetlere https://www.hazz.com.tr/ adresinden 7/24 ulaşılabilmektedir. Siz de birbirinden özel Hazz lezzetleriyle tanışıp sevdiklerinize keyifli sürprizler yapmak için hazz.com.tr adresindeki Hediye Gönder, Çikolata, Makaron, Hediye Setleri ve Kurumsal Hediye alt kategorilerinde bulunan birbirinden lezzetli ve sıra dışı ürünleri inceleyerek istediklerinizi alışveriş sepetinize kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri Hazz’ın güvenilir ödeme sistemlerini kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilir ve hem kendinize hem sevdiklerinize lezzetin doruklarına çıkma imkanını sunabilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.