BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SP Seydişehir teşkilatından 'geçim ittifakı' kampanyası VİDEOHABER

Saadet Partisi Seydişehir teşkilatı 'geçim ittifakı' kampanyası başlattı 

12 Ağustos 2021
SP Seydişehir teşkilatından 'geçim ittifakı' kampanyası VİDEOHABER


Saadet Partisi Seydişehir İlçe  Başkanlığı Konya  Milletvekili Abdülkadir Karaduman    katılımı ile Seydişehir Hükümet Konağı önünde açtıkları stant ile 'geçim ittifakı' çağrısı yaptı.

Kampanyaya Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan, CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, İyi parti yöneticileri Saadet partililer  ve vatandaşlar  katıldı.

Kampanyada konuşan Konya  Milletvekili Abdülkadir “Ülkede üretime dayalı fabrikaların ve tesislerin özelleştirilerek bunların yerini yolların, köprülerin, tünellerin ve havalimanlarının aldığını ifade eden Karaduman: “Gelinen bu süreç itibariyle, pandemide birtakım destek ve hibe adı altında insanlarımız bankalara borçlandırıldı.  diyan Karaduman, üreticilerin ithalat yüzünden fakirleştirildiğine dikkat çekerek şunları söyledi:“Ülkemizin kaynakları her yıl düzenli bir şekilde faiz lobisine aktarılmaktadır. Tarım ülkesi olan Türkiye’de özellikle buğday ülkesi olan bir Türkiye’de samanın bile dışarıdan ithal edilmesi kabul edilebilir bir şey değildir. 2002 yılında 1 ton buğday, 22 tane çeyrek altın ederken, bugün 1 ton buğday sadece 2 tane çeyrek altın yapıyor. Buğday üreticimiz fakirleştirilmiştir. Bütün bunların sebebi, her geçen gün ülkeyi dışarıya bağımlı hale getirmeye çalışan bir tarım politikasıdır. Saadet Partisi olarak bütün bu sorunları iyi bir şekilde görüyoruz, iyi bir şekilde bu hastalığı teşhisini ortaya koyuyoruz.”

 Bu çerçevede bütün vatandaşlarımızı Seydişehir Geçim İttifakı’na davet ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.