banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sosyal medyada tartıştı sokak ortasında vurdu

Karaman'da akraba dehşeti! Sosyal medyada tartıştı sokak ortasında vurdu 

25 Ekim 2021
 Sosyal medyada tartıştı sokak ortasında vurdu

Karaman'da bir kişi, sosyal medya üzerinden tartıştığı hala oğlunu evinden çağırdığı sokak ortasında silahla göğsünden vurarak ağır yaraladı

Karaman'da bir kişi, sosyal medyada tartışmalarının ardından evinden çağırdığı halasının oğlunu sokak ortasında silahla vurarak ağır yaraladı.

Olay, gece saat 23.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 674. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.D. (30) aralarında husumet bulunan ve sosyal medya üzerinden tartıştığı halasının oğlu E.Ö.'nün (27) evinin önüne geldi.

3 el ateş etti, göğsünden vurdu

Evin önünde tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine T.D. yanında getirdiği av tüfeği ile E.Ö.'ye 3 el ateş ederek göğsünden vurdu. İhbar üzerine hemen olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan E.Ö, ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis, olaydan sonra otomobille kaçan T.D’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147