banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sokak Hayvanlarına Büyükşehir Şefkati

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın uzun süredir hasretle beklediği kar yağışının gelmesiyle birlikte yağışın günlük hayatı etkilememesi için 31 ilçede yoğun mesai harcarken; soğuk havalarda sokak hayvanlarının aç kalmaması için düzenli olarak yemleme faaliyetlerini de sürdürüyor. 

16 Şubat 2021
Sokak Hayvanlarına Büyükşehir Şefkati

Konya Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışının gelmesiyle birlikte Konya genelinde hem yolların açık kalması hem de sokak hayvanlarının aç kalmaması için 24 saat görev başında.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kurak geçen kış mevsiminde özlemle beklenen kar yağışının bütün Konya’ya rahmetiyle ve bereketiyle geldiğini söyledi.

Şehir merkezinde ve tüm ilçelerde kar ve buzlanmanın günlük hayatı etkilememesi için ekiplerin yoğun mesai verdiğini kaydeden Başkan Altay, “31 ilçemizde buzlanmaya karşı ve yolların açık tutulması amacıyla 1.586 personelimiz 24 saat yoğun şekilde mesai yapıyor. Allah rahmetini ve bereketini üzerimizden eksik etmesin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay, böyle soğuk havalarda sokak hayvanlarını da unutmadıklarını ifade ederek, “Ekiplerimiz sokaktaki sahipsiz hayvanların aç kalmaması için ilçe belediyelerimizle birlikte düzenli olarak yemleme çalışması gerçekleştiriyor. Onlar bizim dilsiz dostlarımız. Tüm hemşehrilerimden de sokak hayvanları için uygun yerlere yiyecek bırakmalarını rica ediyorum. Bu zor hava şartlarında dostlarımızı yalnız bırakmayalım.” şeklinde konuştu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147