banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sinirli koç, çobanı öldürdü

Sinirli koç, çobanı öldürdü 

29 Haziran 2021
Sinirli koç, çobanı öldürdü

Bilecik'in Pazaryeri ilçesindeki Küçükelmalı köyünde feci bir ölüm gerçekleşti. Arkadaşının koçunun saldırısına uğrayan çoban Ümmet Kocabaş hayatını kaybetti.
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ikamet eden 65 yaşındaki çoban Ümmet Kocabaş, her zaman olduğu gibi koyunlarını ve koçlarını otlatmaya çıkardı. Fakat farklı olarak bu sefer, başka bir işi olan arkadaşının koçlarını da yanına aldı. Ancak bu hareketi, talihsiz adamın hayatına mal oldu. 65 yaşındaki Ümmet Kocabaş, sırtı dönük olduğu sırada bir anda tüm gücüyle saldıran arkadaşının koçu tarafından öldürüldü.

 
GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, koçun saldırısı sonrası ağır yaralanan Kocabaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kocabaş'ın ölümüyle ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147