BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE KAÇAK AVLANMAYLA AMANSIZ MÜCADELE

SEYDİŞEHİRDE KAÇAK AVLANMAYLA AMANSIZ MÜCADELE 

03 Mayıs 2021
SEYDİŞEHİRDE KAÇAK AVLANMAYLA  AMANSIZ MÜCADELE

Seydişehir İlçe jandarma ve Seydişehir İlçe tarım ekipleri ile Seydişehir sportif olta balıkçıları ve doğal hayatı koruma derneği olarak refakat ettiğimiz denetimler hız kesmeden sürüyor. Kaçak avcılığı inşallah hep birlikte sonlandıracağız. Bugün kaçak avcılıkta kullanılan ağlar yine imha edildi ancak ekiplerin önünü kesen şahıslar hakaret ve tehditlerde bulunmaları üzerine ilgili kolluk birimlerine şikayet edilip haklarında yasal işlem başlatılması sağlandı. Hesabı yüce Türk adaleti önünde verecekler. Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceği için hiç kimseden çekinmeden ve hız kesmeden denetimlere devam edilecek. 


Sayın kaymakamımıza, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına ve Seydişehir İlçe Tarım Müdürlüğüne hassasiyetleri ve özverileri için teşekkürü borç biliriz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.