BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde Bilge hanelerde kayıtlar 20 Eylüle kadar devam ediyor

Seydişehirde Bilge hanelerde kayıtlar 20 Eylüle kadar devam ediyor 

16 Eylul 2021
Seydişehirde Bilge hanelerde kayıtlar 20 Eylüle kadar devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak, Seydişehir Belediyesi yanındakendi binasında hizmete giren Bilgehanedeonline kayıtlar 20 Eylüle kadar devam ediyor. Kontenjanlar sınırlı olduğu için kayıt olmakta acele ediniz.Bilgahe hizmetleri ücretsizdir.Bilgehanede dersler 4 Ekim'de başlayacak olup hafta içi ve hafta sonu şeklindeolacaktır.2021-2022 Eğitim ve Öğretim dönemi süresince eğitim modelimiz yüz yüze ve uzaktan (hibrit) şeklinde uygulanacaktır.

BilgehaneyeBilgi,Başvuru ve Kayıt için;

bilgehane.konya.bel.tr ve atabeygenclik.konya.bel.tr internette adreslerinden başvuru ve kayıt olabilir, 0332 205 40 15 numaralı telefondan bilgi ve yardım alabilirsiniz.

BİLGEHANE

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerde 4,5,6,7,8 sınıf öğrecilerineyönelik yüz yüze ve uzaktan eğitim modeli ile milli ve manevî eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler olmak üzere üç başlıkta hizmet verilmektedir.Ayrıca Lise Medeniyet Akademisi Projesi kapsamında lise mezunları için YKS (TYT-AYT)Sınavınahazırlık hizmeti verilmektedir.

MİSYONUMUZ

Tam donanımlı, gelişime açık, kendini yönetebilen, içinde bulunduğu toplumun ihtiyaçlarına duyarlı, bulunduğu çağa örnek ve önder olabilecek başarılı erdemli bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlamak.

VİZYONUMUZ

Amacına ve misyonuna uygun, ilimî ve bilimi yaşatan öğrenme merkezleri haline gelmek.Formal eğitim dışında kalan zamanları etkili ve kaliteli bir şekilde planlayan, Yenilikçi ve teknolojik alt yapıya sahip,Nicelikten öte niteliği önemseyen,Hizmet edilen tüm bireylere eşit mesafede, Sorgulayan, Bilgi, irade, duygu ve eylem bütünlüğü içerisinde hareket eden, Milli ve manevi eğitim merkezli,Entelektüel ve estetik bakış açısına sahip, Anlayış, saygı ve sevgi çerçevesinde,Geçmiş ve gelecek arasında köprü kurabilen nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlamayı amaç edinmiştir.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.