banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir2.si Düzenlenecek Bisiklet Festivali için gün Sayıyor

Seydişehir2.si Düzenlenecek Bisiklet Festivali için gün Sayıyor 

10 Haziran 2021
Seydişehir2.si Düzenlenecek Bisiklet  Festivali için gün Sayıyor

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği' nin (SEBİDOS) tarafından organize edilen "Seydişehir Bisiklet Festivali" Festival bu yıl 2-3-4 Temmuz 2021 tarihlerinde Seydişehir Kuğulu Tabiat Parkında yapılacak.
Yüzlerce bisikletçinin katılacagı "Seydişehir Bisiklet Festivali"için Kaymakam Aydın Erdoğan Başkanlığında bir koardinasyon toplantısı yapıldı.
Toplantıda Festival süresince her hangi bir aksaklık yaşanmaması için yapılacaklar ve alınacak önlemler masya yatırıldı.
Toplantıya, Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya KOCA, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa ÖZER, İlçe Pandemi Koordinatörü Ferhat TÜKEL Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Organize heyeti katıldı.
 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147