banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Ülkü Ocakları yardım için yangın bölgesinde

Seydişehir Ülkü Ocakları yardım için yangın bölgesinde  

01 Ağustos 2021
Seydişehir Ülkü Ocakları  yardım için yangın bölgesinde

Konyanın Seydişehir İlçesi Ülkü Ocakları  başkanlığı   Organize  ettikleri yardım kampanyasını  bölgeye  ulaştırmak  ve  yardım yapamak için Antalyanın Manavgat ilçesine  gitti.

Seydisehir Ülkü  Ocakları  Başkanı Fatih KARAASLAN Seydisehirhabere  yaptıgı açıklamada "Ülkü Ocakları olarak  Türkiyenin  bir  çok   bölgesinde  çıkan orman  yangınları için çok üzgünüz . Seydişehire Komşu  Manavgat bölgemizde  çıkan yangınlar  yüreklerimizi  yaktı . Ülküocakları olarak   yaptıgımız   yardım  kampanyasını ulaştırmak ve    burada  yardım dagıtımına  destek olmak için   gençlerimizle   bölgeye  geldik.  Umarım Yangınlar en kısa zamanda söndürülür   milet olarak   birdaha  böyle  bir acı  yaşamayız.  Başta Manavgat olark  milletimize  büyük geçmiş  olsun diyoruz.dedi 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147