BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Konya yolunda feci Kaza 3 Ölü 1 yaralı

Seydişehir Konya yolunda feci Kaza 3 Ölü 1 yaralı  

07 Temmuz 2021
Seydişehir Konya   yolunda  feci Kaza 3 Ölü 1 yaralı

Feci kaza, Konya - Antalya yolunun 50’nci kilometresinde yaşandı. İddiaya göre; Musa Keser’in kullandığı 58 AD 470 plakalı otomobil, kavşaktan dönmek istediği sırada Mustafa Ö. (32) yönetimindeki 42 EA 993 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil refüje çıkarak savruldu.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, 58 AD 470 plakalı araçta bulunan aynı aileden Menekşe Keser (51), kardeşi Muhteşem Akalın (45) ve damadı Abdullah Bircan’ın (28) hayatını kaybettiğini belirledi.

SÜRÜCÜ YARALI KURTULDU

Aynı aracın sürücüsü Musa Keser (45) kazadan yaralı olarak kurtuldu ve sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KİMSE CEVAP VEREMEDİ

Ekiplerin kaza yerindeki incelemeleri sürerken, içinden 3 cansız beden çıkan otomobildeki bulunan telefon sürekli çaldı, ancak acı haberi vermemek için kimse açmadı.  

MORGA KALDIRILDILAR

Polis ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından 3 kişinin cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.