banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Kaymakamı "Aydın Erdoğan Ramazan Bayramı Nedeni ile Mesaj yayınladı

Seydişehir Kaymakamı "Aydın Erdoğan Ramazan Bayramı Nedeni ile Mesaj yayınladı 

14 Mayıs 2021
 Seydişehir Kaymakamı

Kaymakam Erdoğan Mesajında "Rahmet, mağfiret, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakırken sevgi, saygı, muhabbetle kucaklaşacağımız ve yeni umutların güç bulacağı bir bayramı daha idrak etmenin sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.
Bayramlar, milli ve dini duygular, inançlar, örf ve adetler ile bütünleşerek sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olması nedeniyle toplumsal yönden ayrı bir önem taşımaktadır. Bu sebeple, iyiliksever ve faziletli Milletimizin özünde, kültüründe, inancında var olan; onun gönül zenginliğini yansıtan; sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi daha da pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak bu eşsiz vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği en güçlü şekilde göstermeye devam etmeliyiz.
Ramazan Bayramı’nın, gerek bölgemizde gerekse tüm İslam coğrafyasında akan kanın bir an önce durmasına, dökülen gözyaşının dinmesine, huzur ve güven ortamının hakim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Seydişehirli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. dedi

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147