BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Halk Eğitimden eTwinnig projesi

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar'a eTwinnig projesi bilgilendirme ziyareti yaptı 

10 Haziran 2021
Seydişehir Halk Eğitimden eTwinnig projesi

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, Proje Koordinatörü Serap Caymaz ve proje ekibi üyelerinden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tahir Kibar’a ziyaret!

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi’nin kurucusu olduğu, Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Okulu, Seyyid Harun Anadolu Lisesi, Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan MTAL, Romanya SimionMehedintiYüksek Okulu, Ürdün AlmzayribKız Lisesi ve Kuzey Makedonya SoeptuKuzmanJosifoski-Pitu Lisesi ortaklığında Daha Az Atık! Daha Sürdürülebilir Yarınlar! / LessWaste! MoreSustainableTomorrows!adlı eTwinnigprojesinintanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette;

Atık miktarının geri döndürülemez boyutlara ulaştığı günümüzde, insan ve çevre sağlığını korumanın önemi ve gerekliliği ele alındı. Projenin amacı, faaliyetleri ve sonuçları hakkında bilgilendirme yapıldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tahir Kibar bu konunun çok önemli olduğunu ve her türlü desteğin verileceğini belirtti. Ziyaretlerinden dolayı proje ekibine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.