BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de kurbanlıklar satıcıların elinde kaldı

 

20 Temmuz 2021
Seydişehir de kurbanlıklar satıcıların elinde kaldı

Kuraklık kurbanlık satışlarını olumsuz etkilerken, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar satıcıların elinde kaldı. Küçükbaş kurbanlıklar ise bin lira ile 3 bin lira arasında alıcı buluyor. Ancak Seydişehir de kurban satışları istenilen seviyeye ulaşamadı.

BÜYÜKBAŞ KURBANLIKLAR SATILAMADI

Kurban pazarında kilosuna göre ortalama 6 bin ile 12 bin lira arasında satışa sunulan büyükbaş kurbanlıklar satıcıların ellerinde kalırken, küçükbaş kurbanlıklar ise bin lira ile 3 bin lira arasında alıcı buluyor.Seydişehir Hayvan  pazarına  Suzus Mahallesinden  Gelen Halil Çakal  50 adet küçük baş Kurbanlık  getirdiğini 18 satıp 32  tanesini geri  götürdüm. Altı adet  Büyükbaştan sadece 1  tane sattım Beş tane  büyükbaş geri götürdüm. Yem borcum var ümidi  kurbana   bağlamıştık satamadık ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bundan sonrada  yem yemeye devam edecekler. Sadece ben değil   bir çok üretici  kurbanlıkları elinde  kaldı  ve  geri götürdüler. Millet ya tatile gitti yada alım gücü kalmadı.Ne  yapacağımızı  bilmiyoruz”  dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.